Кіска зі свинини з брусничним соусом
- Свинина (вирізка) 0.5 кг
- Вино червоне сухе 300 мл
- Імбир 1 ст.л.
- Мед 2 ст.л.
- Кориця 0.5 ч.л.
- Приправа (для свинини) 1 ч.л.
- Сіль
- Брусниця 200 г
- Цукор 50 г
Вирізку нарізати на довгі тонкі (сантиметри 1,5) пласти. Кожен шар не до кінця по довжині розрізати на 3 частини.
Змішати вино, імбир, корицю, сіль, спеції для свинини і мед. У цьому маринаді витримати свинину не менше 30 хвилин.
Із кожного пласта сплести косичку. Закріпити край зубочисткою.
Укласти кіски у форму для запікання, додати маринад і поставити в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20.
Блендером збити брусницю з цукром і червоним вином. Потім соус нагріти (кип'ятити не треба).
Подавати м'ясні кіски, поливши соусом.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - рецепти до нового року.
Блюда на любой вкус: праздничные новогодние блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
www.recepti.biz.ua картинки с изображением пиццы
Мультиварка Philips - рецепти блюд з мяса. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепт закуски рафаэллоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Психолог лариса ренар круг женской силыПолина Гавердовская - психолог. Информация о психологе
Салат из креветок паприки и яблок. Салат с сельдереем, яблоком и куриным филе.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter