Кишеньки із рубленого м'яса з пікантною начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
646 Кишеньки із рубленого м'яса з пікантною начинкою
Фото - Кишеньки із рубленого м'яса з пікантною начинкою
інгредієнти:
  • Фарш (змішаний) 750 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Сухарі панірувальні 100 г
  • Бульйон (з концентрату) 250 г
  • Олія рослинна 4 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Перець болгарський (червоний) 4 шт.

Перець нарізати кубиками. Порей - скибочками. Одну цибулину порубати, дві нарізати кільцями.

Приготувати фарш із рубленого м'яса, яєць, сухарів і дрібно нарізаної цибулі. Приправити спеціями.

Розкачати фарш товщиною в 1 см між двома листами прозорої плівки.

Овочі варити 3 хв у киплячій воді. Потім злити, приправити спеціями і розподілити поверх м'яса, попередньо знявши верхню плівку.

За допомогою нижнього листа плівки скласти розкачане м'ясо навпіл. Краї зліпити.

Нарізати шматочками завдовжки 7 см.

М'ясні кишеньки обсмажити в олії. Влити бульйон і тушкувати ще 20 хв.

На гарнір подати смажену картоплю, томатний соус і обсмажені на вершковому маслі овочі.

Рецепт Холодные закуски салаты. Кулинарные рецепты Холодные закуски.

Закупка рецепты: салаты праздничные рецепты с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Салаты на Новый год: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Как приготовить летний салат.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter