Кишеньки із рубленого м'яса з пікантною начинкою
- Фарш (змішаний) 750 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Яйце куряче 3 шт.
- Сухарі панірувальні 100 г
- Бульйон (з концентрату) 250 г
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Перець болгарський (червоний) 4 шт.
Перець нарізати кубиками. Порей - скибочками. Одну цибулину порубати, дві нарізати кільцями.
Приготувати фарш із рубленого м'яса, яєць, сухарів і дрібно нарізаної цибулі. Приправити спеціями.
Розкачати фарш товщиною в 1 см між двома листами прозорої плівки.
Овочі варити 3 хв у киплячій воді. Потім злити, приправити спеціями і розподілити поверх м'яса, попередньо знявши верхню плівку.
За допомогою нижнього листа плівки скласти розкачане м'ясо навпіл. Краї зліпити.
Нарізати шматочками завдовжки 7 см.
М'ясні кишеньки обсмажити в олії. Влити бульйон і тушкувати ще 20 хв.
На гарнір подати смажену картоплю, томатний соус і обсмажені на вершковому маслі овочі.
Рецепт Холодные закуски салаты. Кулинарные рецепты Холодные закуски.
Закупка рецепты: салаты праздничные рецепты с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Салаты на Новый год: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter