«Кишеньки» із курячих грудок із овочами
- Грудка куряча 2 шт.
- Помідор 1 шт.
- Кабачок
- Картопля 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Гриби печериці 100 г
- Соус соєвий 5 ст.л.
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Сметана 5 ст.л.
Курячу грудку розрізати посередині уздовж, але не до кінця - це і буде «кишенька».
Приготувати маринад: рослинна олія, соєвий соус і спеції для курки - перемішати.
Замаринувати курячі грудки у соусі на 10 хвилин.
Підготувати начинку: картопля, кабачок, помідор і сир.
Дістати грудку, укласти у середину шматочок картоплі, помідор, кабачок і сир та скріпити краї зубочисткою.
Розігріти олію й обсмажити «кишеньки» із двох сторін. Маринад, який залишився влити у сковорідку, додати трохи водички і тушкувати до готовності.
Коли «кишеньки» готові, додати у сковороду трохи нарізаних печериць, злегка обсмажити.
Потім додати сметану і тушкувати ще 5 хвилин.
Рецепты для пекарни: рецепт сирника з маком. Рецепт Творожной Запеканки.
Рецепт печеночного торта: рецепти торти з фото.
Осетинские пироги на заказ: рецепт торта з чорносливом. Рецепты тортов.
Салоны кухонной мебели: кухня с юлией высоцкой. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Рецепты тортов на любой вкус: крем из сгущенного молока. Козье молоко с доставкой на дом.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты с мидиями с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter