Кишеньки із кальмарів
653
інгредієнти:
- Кальмар очищений 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Рис 200 г
- Яйце 4 шт.
- Сир 150 г
- Майонез
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Начинку приготувати як для салату.
Відварити рис, зварити два яйця, дрібно порізати цибулю і яйця. На рослинній олії обсмажити нашатковану цибулю. Додати відварений рис, посолити, поперчити, перемішати. Покласти варені яйця, перемішати, вбити два сирих яйця і довести до готовності.
Акуратно почистити кальмарів, не пошкодивши їх цілісності. Опустити їх на 3-5 хв у киплячу воду, вийняти і остудити.
Приготовленою масою наповнити відварені кальмари і укласти їх у глибоку посудину.
На тертці натерти сир, видавити у нього майонез і перемішати.
Обмазати цією сумішшю кальмари і запікати у духовці 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
www.recepti.biz.uaПольская светотехническая продукция. Польское турагентство
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі