Кишенька у рукаві
- Свинина (пісна) 400 г
- Чорнослив (без кісточок) 80 г
- Яблуко 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Коріандр (насіння) 0.5 ч.л.
- Пажитник 0.5 ч.л.
М'якоть свинини надрізати, розгорнути у пласт товщиною 1,5 см і гарно відбити.
Трохи посолити і поперчити.
Підготувати начинку. Чорнослив обшпарити і нарізати смужками.
Яблука очистити і нарізати часточками.
Пажитник і коріандр розтерти із сіллю.
На половину м'ясного пласта викласти чорнослив і часточки яблук.
Закрити кишеньку.
Розподілити зверху кишеньки підготовлені прянощі, притискаючи їх до м'яса.
При необхідності скріпити краї кишеньки зубочистками.
Помістити м'ясо у рукав для запікання. Рукав зав'язати, зробити 2-3 невеликих отвори зверху рукава.
Відправити м'ясо у духовку хвилин на 40. Вогонь не повинен бути занадто великим, щоб м'ясо не підгоріло.
Мясные салаты рецепты с фотографиямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Как приготовить летний салат - салаты новинки рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Крем для торта: крем для торта из йогурта. Закваска VIVO для йогурта.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата белочка. Как приготовить летний салат.
www.recepti.biz.uaДомашнее печенье: овсяное, шоколадное, медовое и еще много рецептов. Фото
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты на святую вечерю. Рецепты для ужина.
Рецепты Приготовления: рецепты салаты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter