Кільця кальмара у клярі по-італійськи
1479
інгредієнти:
- Кальмар 2 шт.
- Борошно 0.5 скл.
- Вода 0.5 скл.
- Масло вершкове 1 ч.л.
- Білок яєчний 1 шт.
- Сіль (соєвий соус) 1 ч.л.
Кальмари вимити, почистити.
Нарізати кільцями товщиною 5 мм і добре обсушити паперовими серветками.
Приготувати кляр.
Кільця вмочити в кляр і смажити у фритюрі до готовності (близько 5 хв).
Конфеты с логотипом компании: конфеты карамель.
Салаты из брокколи для похуденияВкусный и полезный салат из помидор. Блюдо от диетолога. Узнайте изюминку
Книга кулинарных рецептов - кулинария с пошаговыми фотографиями. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Рецепт кекс столичныйИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Приготовление блюд из яицБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі