"Кілька" із річкової риби у томатному соусі
- Риба (верховодка) 3 кг
- Сіль 3 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Спеції (перець, мускатний горіх, коріандр)
- Лавровий лист 3 шт.
- Кетчуп
Рибу почистити, відрізати голови, вийняти нутрощі, ретельно вимити і дати стекти воді.
Цибулю дрібно нарізати, сіль, цукор і свіжозмелені приправи перемішати.
У скороварку викласти рибу, пересипаючи сіллю із приправами та цибулею. Лавровий лист розламати на дві частини і перекласти рибу.
Кетчуп розвести 1 склянкою води і залити рибу.
Після закипання скороварку закрити і варити на найменшому вогні 2 години. Потім вогонь вимкнути, дати постояти до повного охолодження.
Рецепт торта КиевскийУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарные рецепты первые блюдаПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные рецепты. Около 2000 рецептов
Рецепт борщ с бурякомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Готовим со вкусом - салат черепаха с фото. Потрясающе вкусный салат.
Куриная печень рецепт поваренокТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте
recepti.biz Рецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
recepti.biz Праздничное агентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter