"Кілька" із річкової риби у томатному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1175 "Кілька" із річкової риби у томатному соусі
Фото -
інгредієнти:
  • Риба (верховодка) 3 кг
  • Сіль 3 ч.л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Спеції (перець, мускатний горіх, коріандр)
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Кетчуп

Рибу почистити, відрізати голови, вийняти нутрощі, ретельно вимити і дати стекти воді.

Цибулю дрібно нарізати, сіль, цукор і свіжозмелені приправи перемішати.

У скороварку викласти рибу, пересипаючи сіллю із приправами та цибулею. Лавровий лист розламати на дві частини і перекласти рибу.

Кетчуп розвести 1 склянкою води і залити рибу.

Після закипання скороварку закрити і варити на найменшому вогні 2 години. Потім вогонь вимкнути, дати постояти до повного охолодження.

 

Рецепт торта КиевскийУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Кулинарные рецепты первые блюдаПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные рецепты. Около 2000 рецептов

Рецепт борщ с бурякомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Готовим со вкусом - салат черепаха с фото. Потрясающе вкусный салат.

Куриная печень рецепт поваренокТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте

recepti.biz Рецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

recepti.biz Праздничное агентство

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter