Kіббі у кефірі
- Фарш м´ясний 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Водa
- Крохмаль 2 ст.л.
- М´ята
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Булгур
- Часник
- Кефір
Тісто: промити булгур у теплій воді і настояти 5-10 хв, щоб він став м'яким і набряк. Натерти на крупній тертці цибулю, додати фарш, спеції. Все ретельно перемішати до пластилінового стану. Щоб тісто стало гнучким і еластичним, додати трохи води і продовжити вимішувати до однорідного стану.
Із тіста скачати кульки і смажити в олії до кoричневого кольору.
Зробити засмажку із часнику, м'яти, олії соняшникової, смажити 1 хвилину.
Кефір поставити на вогонь. У воді розвести крохмаль і влити у кефір, постійно помішуючи.
Додати засмажку і смажені кіббі, довести до кипіння. Подавати можна з рисом: у тарілку покласти варений рис а зверху кіббі в кефірі.
Нужно быстро очистить печень: печеня в горщиках. Доставка готовой еды на неделю.
Рецепты приготовления пиццы в картинках. Кулинарные рецепт пиццы с картинкой.
Современные салаты и закуски как в ресторанеСовременное искусство. Национальный сервер современной прозы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter