Кета у тісті
	
					775				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Філе кети 1.3 кг
 - Помідор 2 шт.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Тісто листкове 500 г
 - Майонез 2 ст.л.
 - Сир твeрдий (Пармезан тертий) 2 ст.л.
 - Яйце 1 шт.
 - Спеції
 
 Філе нарізати порційними шматочками, посипати спеціями.
 На сковороді обсмажити рибку з двох сторін по 3 хвилини.
 Майонез змішати з сиром, цибулю і помідори нарізати кільцями (або півкільцями).
 Із тіста нарізати квадрати (розмір залежить від розміру рибки). На тісто викласти рибку, на рибку цибулю, на цибулю помідор.
 Загорнути тісто навколо рибки, збираючи його в складки, змастити яйцем. Перекласти на деко, а зверху змастити майонезом із сирком.
 Духовку розігріти до 180 градусів і випікати рибку 10-15 хвилин.
Супер курс Грибы Дома: салаты из жареных грибов. Купить мицелий.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы
Рецепты салатов из морковиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі