Кета у тісті

ДРУГІ СТРАВИ
668 Кета у тісті
Фото - Кета у тісті
інгредієнти:
  • Філе кети 1.3 кг
  • Помідор 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Тісто листкове 500 г
  • Майонез 2 ст.л.
  • Сир твeрдий (Пармезан тертий) 2 ст.л.
  • Яйце 1 шт.
  • Спеції

Кета в тесті інгредієнти Філе нарізати порційними шматочками, посипати спеціями.

Кета в тесті На сковороді обсмажити рибку з двох сторін по 3 хвилини.

фото Кета в тесті Майонез змішати з сиром, цибулю і помідори нарізати кільцями (або півкільцями).

Кета в тесті Філе кети Із тіста нарізати квадрати (розмір залежить від розміру рибки). На тісто викласти рибку, на рибку цибулю, на цибулю помідор.

Кета в тесті Помідор Загорнути тісто навколо рибки, збираючи його в складки, змастити яйцем. Перекласти на деко, а зверху змастити майонезом із сирком.

Кета в тесті Лукрепчатий Духовку розігріти до 180 градусів і випікати рибку 10-15 хвилин.

Супер курс Грибы Дома: салаты из жареных грибов. Купить мицелий.

www.recepti.biz.uaРецепты и советы

Рецепты салатов из морковиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter