Кета у тісті
668
інгредієнти:
- Філе кети 1.3 кг
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Тісто листкове 500 г
- Майонез 2 ст.л.
- Сир твeрдий (Пармезан тертий) 2 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Спеції
Філе нарізати порційними шматочками, посипати спеціями.
На сковороді обсмажити рибку з двох сторін по 3 хвилини.
Майонез змішати з сиром, цибулю і помідори нарізати кільцями (або півкільцями).
Із тіста нарізати квадрати (розмір залежить від розміру рибки). На тісто викласти рибку, на рибку цибулю, на цибулю помідор.
Загорнути тісто навколо рибки, збираючи його в складки, змастити яйцем. Перекласти на деко, а зверху змастити майонезом із сирком.
Духовку розігріти до 180 градусів і випікати рибку 10-15 хвилин.
Супер курс Грибы Дома: салаты из жареных грибов. Купить мицелий.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы
Рецепты салатов из морковиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі