Кета у пивному клярі

ДРУГІ СТРАВИ
786 Кета у пивному клярі
Фото - Кета у пивному клярі
інгредієнти:
  • Риба червона (філе кети або іншої червоної риби) 800 г
  • Пиво (світле) 250 мл
  • Борошно
  • Крохмаль 1 ст.л.
  • Яйце 1 шт.
  • Імбир порошковий 1 ст.л.
  • Чай зелений (пакетований) 1 шт.
  • Сік лимонний 3 ст.л.
  • Сіль

Кета в пивному клярі інгредієнти Нарізати філе на порційні шматки. Приготувати для риби маринад. Заварити пакетик зеленого чаю у 100 мл гарячої води, остудити, додати сіль, імбир і лимонний сік. Залити маринадом рибу і залишити на 20-30 хвилин.

Кета в пивному клярі Для кляра гарно змішати борошно з крохмалем.

фото Кета в пивному клярі Додати пиво і яйце, перемішати.

Кета в пивному клярі Риба червона Вмочити шматочки філе у кляр і обсмажити на розігрітій олії з двох сторін до готовності (хвилини по 3 з кожної сторони).

Кета в пивному клярі Пиво Готову рибку викласти на пару хвилин на паперові рушники - вони вберуть зайвий жир.

Кета в пивному клярі Борошно Сервірувати рибку із зеленню і будь-яким гарніром.

Искусственная Икра: холодные закуски с красной икрой.

Осетинские пироги на заказ: салат с копченым мясом рецепт. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

recepti.biz Вкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты салатов из креветок с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты с фото салатов. Рецепты и фото салатов.

Рецепт торта медовика. Рецепт торт медовик крем.

Лучшие рестораны Киева Украинская кухня. Украинская кухня интересные истории.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter