Кета у пивному клярі
- Риба червона (філе кети або іншої червоної риби) 800 г
- Пиво (світле) 250 мл
- Борошно
- Крохмаль 1 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Імбир порошковий 1 ст.л.
- Чай зелений (пакетований) 1 шт.
- Сік лимонний 3 ст.л.
- Сіль
Нарізати філе на порційні шматки. Приготувати для риби маринад. Заварити пакетик зеленого чаю у 100 мл гарячої води, остудити, додати сіль, імбир і лимонний сік. Залити маринадом рибу і залишити на 20-30 хвилин.
Для кляра гарно змішати борошно з крохмалем.
Додати пиво і яйце, перемішати.
Вмочити шматочки філе у кляр і обсмажити на розігрітій олії з двох сторін до готовності (хвилини по 3 з кожної сторони).
Готову рибку викласти на пару хвилин на паперові рушники - вони вберуть зайвий жир.
Сервірувати рибку із зеленню і будь-яким гарніром.
Искусственная Икра: холодные закуски с красной икрой.
Осетинские пироги на заказ: салат с копченым мясом рецепт. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
recepti.biz Вкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты салатов из креветок с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты с фото салатов. Рецепты и фото салатов.
Рецепт торта медовика. Рецепт торт медовик крем.
Лучшие рестораны Киева Украинская кухня. Украинская кухня интересные истории.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter