Кесаділья з гарбузом

ДРУГІ СТРАВИ
894 Кесаділья з гарбузом
Фото - Кесаділья з гарбузом
інгредієнти:
  • Гарбуз (жовтий) 300 г
  • Грудка куряча 2 шт.
  • Квасоля (консервована) 1.5 скл.
  • Сир твердий 70 г
  • Кінза (свіжа, петрушка) 1 пуч.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Масло вершкове 30 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Перець червоний пекучий (мелений)
  • Кмин (в зернах або мелений) 0.5 ч.л.
  • Коржик тортилья 6 шт.

 

 

Кесаділью з гарбузом інгредієнти Увімкнути духовку на 220 градусів. Очистити гарбуз від шкірки і нарізати на невеликі кубики (1-1,5 см). Додати 1 ст. л. оливкової олії і два види меленого перцю і гарно перемішати, щоб гарбуз покрився олією.

Кесаділью з гарбузом Деко застелити фольгою і викласти на нього гарбуз. Можна зробити бортики, щоб сік не витік на деко. Запікати гарбуз приблизно 30 хвилин. Він повинен стати м'яким і пустити «сонячний» сік.

фото кесаділью з гарбузом Зрізати зайвий жир з курячих грудок і нарізати їх невеликими шматочками (десь 1,5 см).

Кесаділью з гарбузом Гарбуз Обсмажити курку у 2 ст. л. оливкової олії до готовності. У кінці процесу додати сіль і кмин.

Кесаділью з гарбузом Грудка куряча Курку з'єднати з квасолею (без рідини), готовим гарбузом разом з соком і січеною зеленню.

Кесаділью з гарбузом Квасоля Сир натерти на крупній тертці і змішати з іншими компонентами. Все перемішувати обережно, щоб шматочки гарбуза, по можливості, залишилися цілими.

Кесаділью з гарбузом Сир твердий Потім на сковорідці нагріти 1/3 вершкового масла і покласти туди тортилью.

Кесаділью з гарбузом Кінза На тортилью викласти 1/3 начинки, розподілити і накрити другим коржем.

Кесаділью з гарбузом Маслоолівковое Приблизно через хвилину-півтори накрити тарілкою приблизно такого ж розміру і за допомогою широкої лопатки перевернути все на цю ж тарілку. І відразу ж зрушити назад на сковороду іншою стороною. 

Підсмажити із зворотнього боку ще хвилину. Коржики при цьому повинні підрум'янитися, а сир розплавитися і «склеїти» все воєдино. Тепер зробити те ж саме з іншими коржами і начинкою, не забуваючи додавати на сковороду вершкове масло.

Кесаділью з гарбузом Маслослівочное Потім гострим ножем розрізати готові вироби на трикутники бажаного розміру. Подавати зі свіжими овочами або улюбленим соусом. 

Кесаділью з гарбузом Сіль

Ленивый пирог из тыквы здесь

Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты всевозможных диет. Кулинарная книга

Рецепты салатов из языкаМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пудингов для детей. Домашняя еда в пакетиках.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter