Кесаділья з гарбузом
- Гарбуз (жовтий) 300 г
- Грудка куряча 2 шт.
- Квасоля (консервована) 1.5 скл.
- Сир твердий 70 г
- Кінза (свіжа, петрушка) 1 пуч.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Масло вершкове 30 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Перець червоний пекучий (мелений)
- Кмин (в зернах або мелений) 0.5 ч.л.
- Коржик тортилья 6 шт.
Увімкнути духовку на 220 градусів. Очистити гарбуз від шкірки і нарізати на невеликі кубики (1-1,5 см). Додати 1 ст. л. оливкової олії і два види меленого перцю і гарно перемішати, щоб гарбуз покрився олією.
Деко застелити фольгою і викласти на нього гарбуз. Можна зробити бортики, щоб сік не витік на деко. Запікати гарбуз приблизно 30 хвилин. Він повинен стати м'яким і пустити «сонячний» сік.
Зрізати зайвий жир з курячих грудок і нарізати їх невеликими шматочками (десь 1,5 см).
Обсмажити курку у 2 ст. л. оливкової олії до готовності. У кінці процесу додати сіль і кмин.
Курку з'єднати з квасолею (без рідини), готовим гарбузом разом з соком і січеною зеленню.
Сир натерти на крупній тертці і змішати з іншими компонентами. Все перемішувати обережно, щоб шматочки гарбуза, по можливості, залишилися цілими.
Потім на сковорідці нагріти 1/3 вершкового масла і покласти туди тортилью.
На тортилью викласти 1/3 начинки, розподілити і накрити другим коржем.
Приблизно через хвилину-півтори накрити тарілкою приблизно такого ж розміру і за допомогою широкої лопатки перевернути все на цю ж тарілку. І відразу ж зрушити назад на сковороду іншою стороною.
Підсмажити із зворотнього боку ще хвилину. Коржики при цьому повинні підрум'янитися, а сир розплавитися і «склеїти» все воєдино. Тепер зробити те ж саме з іншими коржами і начинкою, не забуваючи додавати на сковороду вершкове масло.
Потім гострим ножем розрізати готові вироби на трикутники бажаного розміру. Подавати зі свіжими овочами або улюбленим соусом.
Ленивый пирог из тыквы здесь
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты всевозможных диет. Кулинарная книга
Рецепты салатов из языкаМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пудингов для детей. Домашняя еда в пакетиках.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter