Кекси із курячої печінки
- Печінка куряча 500 г
- Серце куряче 200 г
- Яйце 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Морква (по-корейськи) 150 г
- Борошно пшеничне 150 г
- Сіль
- Сода 0.5 ч.л.
- Олія рослинна
- Спеції
Курячу печінку із серцем почистити, подрібнити разом із ріпчастою цибулею в блендері, додати в отриману масу яйця і ще трохи збити у блендері. Вилити вміст у миску.
В отриману масу додати корейську морокву, перемішати. Посолити, поперчити. Додати борошно (ввести невеликими порціями і перемішати), досягти консистенції густої сметани. Додати соду, погашену оцтом або лимонним соком. І знову перемішати, щоб не було грудочок.
Змастити формочки олією. Поставити у розігріту духовку до 180 градусів. Випікати близько 35 хвилин, дивитися за кольором. Коли стануть рум'яними - дістати. Подавати із соусом із сметани або майонезу із додаванням часнику і зелені.
Рецепты здоровой выпечки: рецепты рождественской выпечки.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - рецепты выпечки на рождество.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter