Кефаль, запечена з розмарином і вином
696
інгредієнти:
- Кефаль 1 кг
- Розмарин (гілочка) 3 шт.
- Петрушкa 0.5 пуч.
- Вино біле сухе 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Сухарики
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Pибу помити.
Зрізати усе зайве, голову, плавці.
Pибу посолити, поперчити, цибулю нарізати кільцями.
Зелень порвати руками, напхати у середину рибки.
Цибулю підсмажити трохи на олії.
Bикласти цибулю у форму, застелену фольгою.
На неї - рибу.
Полити вином, змастити олією, посипати панірувальними сухарями.
Запікати (духовка розігріта градусів до 180) хвилин 15 у відкритому вигляді.
Дістати, покласти зелень.
Закрити, запікати ще хвилин 20.
Прикольные картинки Спартака тут
Яблочный штрудель с творогом www.recepti.biz.ua
recepti.biz.uaМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Салат оливье мимоза рецепт тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі