Кефаль, запечена з розмарином і вином

ДРУГІ СТРАВИ
636 Кефаль, запечена з розмарином і вином
Фото - Кефаль, запечена з розмарином і вином
інгредієнти:
  • Кефаль 1 кг
  • Розмарин (гілочка) 3 шт.
  • Петрушкa 0.5 пуч.
  • Вино біле сухе 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна
  • Сухарики
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Кефаль, запечена з розмарином і вином інгредієнти Pибу помити.

Кефаль, запечена з розмарином і вином Зрізати усе зайве, голову, плавці.

фото Кефаль, запечена з розмарином і вином

Кефаль, запечена з розмарином і вином Кефаль Pибу посолити, поперчити, цибулю нарізати кільцями.

Кефаль, запечена з розмарином і вином Розмарин Зелень порвати руками, напхати у середину рибки.

Кефаль, запечена з розмарином і вином Петрушкa

Кефаль, запечена з розмарином і вином Вінобелое сухе Цибулю підсмажити трохи на олії.

Кефаль, запечена з розмарином і вином Лукрепчатий

Кефаль, запечена з розмарином і вином Маслорастітельное Bикласти цибулю у форму, застелену фольгою.

Кефаль, запечена з розмарином і вином Сухарики На неї - рибу.

Кефаль, запечена з розмарином і вином Сіль Полити вином, змастити олією, посипати панірувальними сухарями.

Кефаль, запечена з розмарином і вином Перецчерний Запікати (духовка розігріта градусів до 180) хвилин 15 у відкритому вигляді.

Кефаль, запечена з розмарином і вином Дістати, покласти зелень.

Кефаль, запечена з розмарином і вином Закрити, запікати ще хвилин 20.

Кефаль, запечена з розмарином і вином

Прикольные картинки Спартака тут

Яблочный штрудель с творогом www.recepti.biz.ua

recepti.biz.uaМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только

Салат оливье мимоза рецепт тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter