Кефаль, запечена з лимоном та петрушкою
620
інгредієнти:
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Лимон 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Кефаль
- Приправa (для риби)
- Петрушкa
Кефаль розморозити, звільнити від нутрощів, помити, полити лимонним соком, натерти сіллю, перцем, приправою для риби.
Нафарширувати кефаль шматочками лимона і петрушкою.
Помістити рибу в рукав для запікання, зверху покласти шматочки лимона і помідора, зав'язати рукав і в духовку на 30 хвилин.
Вы кондитер из Петербурга - как испечь грильяжный торт.
Пирог из тыквы на кефире рецептыПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Настоящий суп харчо с фото: плов рецепт приготовления.
Шоколадное облако. Рецепт Юлии Высоцкой
Закупка рецепты - новогодние рецепты закусок. Мультиварки для выпечки.
Детские торты. Акция - крем для торта для украшения. Украшение тортов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі