Кефаль, запечена у фользі
629
інгредієнти:
- Риба (кефаль) 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Спеції
Рибу почистити і випатрати. Змастити рибу оливковою олією, посолити і приправити.
Очищені цибулю і перець дрібно нарізати і начинити ними кефаль. Загорнути кожну кефаль у фольгу і запікати в духовці або на вугіллі.
Рецепты здоровой выпечки - рецепты без выпечки. Готовим со вкусом.
Книга Рецептов Для Мультиварки - кулинарные рецепты первые блюда. Простые рецепты.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати з свинячого язика. Крабовый Салат. Рецепты.
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі