Кефаль у сметанному соусі
671
інгредієнти:
- Кефаль 1 шт.
- Борошно пшеничне 50 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сметана (10%) 200 г
- Кріп 1 пуч.
- Часник 3 зуб.
- Сир твердий 50 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Рибу очистити від нутрощів. Нарізати на підкови.
Яйце і борошно викласти на різні тарілочки.
Шматочок рибки вмочити спочатку у збите яйце.
Потім - на борошно.
Так проробити з усіма шматочками.
Обсмажити рибу на добре розігрітій олії з усіх сторін. Посолити, поперчити.
У решту яйця додати сметану, дрібно порізаний кріп, видавлений часник. Посолити, добре перемішати.
Сметанну суміш викласти на рибку. Посипати тертим сиром. Накрити кришкою і тримати на вогні хвилин 7-10.
На гарнір овочі тушковані в молоці.
Кулинария Рыбный салат recepti.biz.ua
recepti.biz.ua рецепт ну очень вкусного салата
Готовим со вкусом: рецепт рыба на пару.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі