Кефаль у сметанному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
665 Кефаль у сметанному соусі
Фото - Кефаль у сметанному соусі
інгредієнти:
  • Кефаль 1 шт.
  • Борошно пшеничне 50 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сметана (10%) 200 г
  • Кріп 1 пуч.
  • Часник 3 зуб.
  • Сир твердий 50 г
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Кефаль в сметанному соусі інгредієнти Рибу очистити від нутрощів. Нарізати на підкови.

Кефаль в сметанному соусі Яйце і борошно викласти на різні тарілочки.

фото Кефаль в сметанному соусі Шматочок рибки вмочити спочатку у збите яйце.

Кефаль в сметанному соусі Кефаль Потім - на борошно.

Кефаль в сметанному соусі Борошно пшеничне Так проробити з усіма шматочками.

Кефаль в сметанному соусі Яйце куряче Обсмажити рибу на добре розігрітій олії з усіх сторін. Посолити, поперчити.

Кефаль в сметанному соусі Сметана У решту яйця додати сметану, дрібно порізаний кріп, видавлений часник. Посолити, добре перемішати.

Кефаль в сметанному соусі Кріп Сметанну суміш викласти на рибку. Посипати тертим сиром. Накрити кришкою і тримати на вогні хвилин 7-10.

Кефаль в сметанному соусі Часник На гарнір овочі тушковані в молоці.

Кулинария Рыбный салат recepti.biz.ua

recepti.biz.ua рецепт ну очень вкусного салата

Готовим со вкусом: рецепт рыба на пару.