Кефаль у гірчично-медовому маринаді
- Кефаль 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Лимон 0.5 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Зелень
- Спеції (карі, куркума, мускатний горіх) 1.5 ч.л.
- Мед 1 ч.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Лавровий лист 3 шт.
Рибку почистити, промити. Для маринаду змішати мед, гірчицю, сік з четвертинки лимона, додати сіль і спеції.
Обмазати рибку з усіх сторін. Залишити трохи полежати.
Ріпчасту цибулю порізати півкільцями і викласти на дно форми, моркву порізати тонкими кружечками і викласти на цибулю, перець порізати тонкою соломкою й укласти на моркву, часник дрібно порізати і викласти зверху. Половинку лимона порізати кружечками і розкласти на овочі разом із лавровими листками.
На кружечки лимона викласти рибку, зверху вилити увесь маринад. Рибку посипати зеленню.
Запікати у попередньо розігрітій до 180-200 градусів духовці 30-40 хв.
Вкусные рецепты для похудения: кулинарные сайты с рецептами и фото. Рецепты салатов на любой вкус.
www.recepti.biz.ua Салат из брокколи с жаренным арахисом
Пицца начинка фотоПиццы, салаты, напитки
Рецепты Приготовления: салат радичио рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - торт кукла рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты пасхи творожной запеченнойКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Продукты для ЗОЖ по низким ценам: пирог из тыквы. Тыква Горлянка бронза.
приготовление плова по узбекски
Как приготовить летний салат: салаты с апельсинами рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter