Кебаб
- Перець стручковий (зелений) 3 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Кетчуп (томатна паста) 100 г
- Йогурт (без добавок) 200 г
- Лаваш 500 г
- М´ясо 300 г
- Помідор (великий) 1 шт.
Лаваш скрутити рулетиками або нарізати кубиками.
Тонко нарізати м'ясо і обсмажити.
Соус: розвести томатну пасту з водою, додати спеції різні і часник, прокип'ятити. Змастити лаваші й полити трохи маслом, другу частину масла залишити, щоб полити вже готову страву.
Зверху викласти м'ясо пластинами і теж змастити соусом.
Знову м'ясо - і страва готова.
Розкладати м'ясо так, щоб покрило весь лаваш. Прикрасите з боків смаженим перцем і помідорами. Покласти на суху тефлонову сковорідку і на маленькому вогні смажити.
Подавати з йогуртом або сметаною.
Подаючи на стіл, рясно полити гарячим топленим маслом.
Салат с креветками и омлетом рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салаты из вареного сердца. Вкусные рецепты для похудения.
Холодные закуски из лаваша рецептыхолодные закуски из лаваша
www.recepti.biz.uaБаза рецептов. Праздничные подборки рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter