"Казанок"
- Буряк 6 шт.
- Сир 100 г
- Сметана 2 ст.л.
- Зелень
- Сіль
Відварити буряк у шкірці, остудити, очистити.
Підготувати казанки: у буряка зрізати кришечку, вийняти серединку.
Сирна маса: сирна маса Філадельфія з зеленню + 2 ст. л. цацики (готовий кисломолочний продукт: грецький натуральний йогурт з додаванням огірка та часнику).
Сирна маса: сир, сметана, зелень, сіль.
Наповнити казанки, викласти у змащену вогнетривку форму, випікати при 200°C близько 20 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina: смачна кутя рецепт. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепт торта вишиванкаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
recepti.biz салати з курячого мяса
Рецепты Приготовления - мясные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты торт Киевский. Рецепт Киевского торта.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты из вареного сердца. Сенсационный Термомикс ТМ5.
Салат-коктейль из языка рецепт тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter