Казан кебаб
- Баранина 3 кг
- Картопля 2 кг
- Сало курдючне 700 г
- Зіра
- Сіль
М'ясо нарізати на "добротні" шматки, посипати зірою і сіллю.
М'ясо для м'якості можна замочити у чайній заварці на деякий час.
Нарізати сало на великі, не тонкі шматочки.
Укласти сало починаючи із середини казана.
Продовжити обкладати казан курдюком, рухаючись догори.
Розрізати картоплю навпіл, посипати сіллю.
Укласти так як і курдюк.
М'ясо укласти починаючи також із середини казана.
Укласти м'ясо гіркою.
Поставити на вогонь, накрити кришкою, приблизно на 1-1,5 години. Готувати страву на дуже великому вогні.
Доливати води і помішувати не треба.
Як тільки картопля і м'ясо стануть достатньо м'якими, дістати усе м'ясо на тарілку.
Дістати половину картоплі і відставити убік.
Решту картоплі обсмажити у салі. Тепер готувати без кришки. Добре перемішати картоплю (не чіпати сало, нехай воно залишається на стінках) і обсмажити її до красивої золотої шкірки.
Викласти готову картоплю на тарілку.
Теж саме проробити із рештою картоплі.
М'ясо повністю викласти у казан і перемішати разом із шкварками і дати йому дуже добре обсмажитися.
Викласти на велику тарілку, можна зверху посипати цибулею, порізаною на великі кільця. Обов’язково зверху покласти усі шкварки.
Готовим со вкусом - польская выпечка рецепты. Курсы Польского языка в Днепре.
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Праздничные новогодние блюда 2013Праздничная компания
Мясные салаты с ананасомПроизводство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности
Легкие супы рецепты с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter