Кавурма-Шурпа
- Баранина
- Овочі (морква, цибуля, картопля, часник, томат, перець болгарський)
- Олія рослинна
- Зелень
- Спеції
Чотири морквини нарізати кружечками. Скибочки завтовшки 2-3 мм.
Спеції: сіль, перець чорний горошком, перець червоний пекучий, перець червоний мелений, не гострий, зіра, коріандр, лавровий листок, сіль, зелень.
Шість цибулин нарізати тонкими кільцями.
П'ять картоплин розрізати начетверо.
Невелика голівка часнику.
Томат.
Чотири болгарських перчини.
Розігріти казан.
Вилити в казан олію. Розігріти. Покласти м'ясо.
Смажити м'ясо, постійно помішуючи, щоб не підгоріло. До утворення скоринки на шматочках і появи аромату.
Викласти на м'ясо цибулю. Хвилин десять, не перемішуючи, тушкувати.
Потім помішуючи, смажити, доки цибуля зазолотиться.
Потім зверху моркву.
Хвилин 10 потримати зверху м'яса. Іноді помішувати по краях.
Потім, уже помішуючи постійно, довести моркву до стану напівготовності.
Далі додати перець болгарський, соломкою нарізаний, помідори (томат) і перемішати.
Додати спеції.
Смажити хвилин 15-20, постійно помішуючи.
Потім додати воду, картоплю.
Залити водою до країв казана.
Засипати зелень.
Закрити кришку. Збільшити вогонь. Довести до кипіння.
Зняти кришку і варити на помірному вогні хвилин сорок.
Досолити. Кипіти сильно не давати.
Зеленню і рубаним часником посипати.
Закупка рецепты: рецепти холодних закусок з фото.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепти торти з фото. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов с омлетом фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Доставка готовой еды на неделю: печень рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter