"Кавурма"
669
інгредієнти:
- Свинина
- Жир (смалець)
- Цибуля ріпчаста
- Сік томатний
- Борошно
- Часник
- Перець мелений червоний
- Перець чорний (мелений)
- Лавровий лист
- Сіль
- Рис
М'ясо нарізати шматками і обсмажити на свинячому жирі до утворення рум'яної скоринки. Потім м'ясо викласти у каструлю, залити невеликою кількістю води і тушкувати 15-20 хв.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, обсмажити у тому ж жирі, у якому смажилося м'ясо, додати томатний сік або томатну пасту і прогріти соус до загустіння; всипати борошно і додати червоний і чорний перець, лавровий лист, сіль.
Отриманим соусом залити м'ясо і тушкувати ще 15-20 хв. Перед подачею у соус покласти тертий часник.
На гарнір подати відварений рис.
Новогодние рецепты блюд. Рецепты приготовления новогодних блюд.
Рецепт торт спартакКартошка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі