"Кавурма"

ДРУГІ СТРАВИ
669 "Кавурма"
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина
  • Жир (смалець)
  • Цибуля ріпчаста
  • Сік томатний
  • Борошно
  • Часник
  • Перець мелений червоний
  • Перець чорний (мелений)
  • Лавровий лист
  • Сіль
  • Рис

М'ясо нарізати шматками і обсмажити на свинячому жирі до утворення рум'яної скоринки. Потім м'ясо викласти у каструлю, залити невеликою кількістю води і тушкувати 15-20 хв.

Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, обсмажити у тому ж жирі, у якому смажилося м'ясо, додати томатний сік або томатну пасту і прогріти соус до загустіння; всипати борошно і додати червоний і чорний перець, лавровий лист, сіль.

Отриманим соусом залити м'ясо і тушкувати ще 15-20 хв. Перед подачею у соус покласти тертий часник.

На гарнір подати відварений рис.

 

Новогодние рецепты блюд. Рецепты приготовления новогодних блюд.

Рецепт торт спартакКартошка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter