"Кавказький акцент"

ДРУГІ СТРАВИ
614 "Кавказький акцент"
Фото -
інгредієнти:
  • Баранина 800 г
  • Нут 200 г
  • Картопля 12 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Шафран 1 г
  • Базилік (кінза)
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Нут залити водою на 5-6 годин. Потерти його руками, щоб відлущити тонку оболонку. Нут при варінні не розварюється, на відміну від простого гороху. М'ясо нарізати на невеликі шматочки, реберця порубати.

Очистити картоплю і цибулю, нарізати на шматочки. Шафран заварити гарячою водою (на 1 г 100 мл).

фото М'ясо і нут викласти в горщик і залити бульйоном або гарячою водою. Поставити в духовку. Готувати при температурі 220 градусів.

Коли горох буде майже готовий, додати картоплю, цибулю і настоянку шафрану. Знову в духовку.

Очистити у томатів шкірку, попередньо потримавши їх у гарячій воді, нарізати. Розвести томатну пасту.

Незадовго до готовності картоплі додати в горщики нарізані помідори, томатну пасту, мелений перець, спеції, посолити. Зменшити вогонь і довести до готовності.

При подачі покласти в горщик часточку лимона, посипати зеленню кінзи.

recepti.biz.uaправильне харчування

Соус из хрена со сметанойПроизводство соусов

Моцарелла. Капрезе. Салат: легкие супы рецепты с фото. Рецепты супов на каждый день.

http://recepti.biz.ua рецепты салатов из ассорти морепродуктов

Пирог со шпинатом и сыром рецепт с фотоРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз

Кулинарный сайт блокнот. Реестр кулинарных сайтов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter