"Кавказький акцент"
- Баранина 800 г
- Нут 200 г
- Картопля 12 шт.
- Помідор 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Шафран 1 г
- Базилік (кінза)
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Нут залити водою на 5-6 годин. Потерти його руками, щоб відлущити тонку оболонку. Нут при варінні не розварюється, на відміну від простого гороху. М'ясо нарізати на невеликі шматочки, реберця порубати.
Очистити картоплю і цибулю, нарізати на шматочки. Шафран заварити гарячою водою (на 1 г 100 мл).
М'ясо і нут викласти в горщик і залити бульйоном або гарячою водою. Поставити в духовку. Готувати при температурі 220 градусів.
Коли горох буде майже готовий, додати картоплю, цибулю і настоянку шафрану. Знову в духовку.
Очистити у томатів шкірку, попередньо потримавши їх у гарячій воді, нарізати. Розвести томатну пасту.
Незадовго до готовності картоплі додати в горщики нарізані помідори, томатну пасту, мелений перець, спеції, посолити. Зменшити вогонь і довести до готовності.
При подачі покласти в горщик часточку лимона, посипати зеленню кінзи.
recepti.biz.uaправильне харчування
Соус из хрена со сметанойПроизводство соусов
Моцарелла. Капрезе. Салат: легкие супы рецепты с фото. Рецепты супов на каждый день.
http://recepti.biz.ua рецепты салатов из ассорти морепродуктов
Пирог со шпинатом и сыром рецепт с фотоРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Кулинарный сайт блокнот. Реестр кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter