Кавказька хошлама
626
інгредієнти:
- Баранина
- Цибуля ріпчаста
- Перець болгарський
- Спеції
- Пиво світле
М'ясо нарізати шматочками середньої величини.
Перець і цибулю нарізати тонкими кільцями. Овочів має бути у півтора рази більше, ніж м'яса.
Потім укласти на дно жаровні шарами овочі та м'ясо. Кожен шар пересипати спеціями і зеленню. Тушкувати на дуже повільному вогні 1 годину, потім залити все пивом (на 2 кг м'яса - не більше 250 мл), тушкувати ще 1 годину, не відкриваючи і не перемішуючи.
Рецепт салат охотничийПростые рецепты блюд. Кулинарные рецепты на все случаи. Вкусно
Сеть магазинов Да: салат из моря продуктов.
ТутБаза рецептов. Праздничные подборки рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі