«Кацудон»
- Свинина (м´якоть) 200 г
- Рис 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Капуста білоголова (пекінська) 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Вино біле сухе 3 ст.л.
- Бульйон (курячий) 0.5 скл.
- Олія рослинна
- Зелень
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Цукор
Розрізати м'якоть свинини упоперек волокон на порційні стейки. Відбити. Посолити, поперчити.
Підготувати три чашки-піали: з борошном, збитим яйцем і панірувальними сухарями.
Обваляти свинячу відбивну спочатку в борошно, потім в яйці і потім у сухарях.
Обсмажити м'ясо у гарячій олії до золотавої скоринки приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
Відварити рис по-японськи.
Приготувати соус.
У каструльці змішати соєвий соус, курячий бульйон, вино, цукор. Додати ріпчасту цибулю, нарізану часточками. Прокип'ятити декілька хвилин. Цукор додати, щоб він злегка нейтралізував солоний смак соєвого соусу. Курячий бульйон можна замінити водою.
Дрібно нашаткувати капусту. Скласти у миску і залити окропом, накрити кришкою і витримати 3-5 хвилин. Обсмажену свинину порізати довгими смужками.
У піалу покласти рис. Зверху - капусту, м'ясо, цибулю. Полити соусом, посипати зеленню.
Лучшие блюда для фуршета на скорую рукуСайт хорошего настроения
Слоеный салат с Курицей и корейской морковьюА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Рецепты Холодных закусокРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Купить Белые грибы, цены - салат с белыми грибами.
Картошка В Мультиварке Рецепты: сальса рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter