Касуела

ДРУГІ СТРАВИ
644 Касуела
Фото - Касуела
інгредієнти:
  • Субпродукти (бичачий хвіст) 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Картопля 3 шт.
  • Спеції
  • Часник

Касуела-іспанське блюдо з бичачого хвоста інгредієнти Вимити хвіст і нарізати на шматочки.

Касуела-іспанське блюдо з бичачого хвоста Цибулю, моркву, часник почистити, нарізати і покласти у казан, смажити на олії хвилин 5.

фото КАСУЕЛА-іспанське блюдо з бичачого хвоста Вийняти овочі і покласти в олію м'ясо, додати спеції, лавровий лист.

Смажити до золотистої скоринки.

Касуела-іспанське блюдо з бичачого хвоста Субпродукти Налити у казан води, щоб м'ясо наполовину було у воді, і тушкувати години 3.

Воду підливати по мірі випаровування.

Через 3 години додати картоплю нарізану і варити до готовності картоплі.

Потім усе покласти в горщик, полити бульйоном і їсти.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - салаты новинки рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.

Легкие блюда после праздниковМеждународная ассоциация легкой атлетики

Рецепт приготовления творожной пасхи. Рецепт царской пасхи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter