Касуела
690
інгредієнти:
- Субпродукти (бичачий хвіст) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 3 шт.
- Спеції
- Часник
Вимити хвіст і нарізати на шматочки.
Цибулю, моркву, часник почистити, нарізати і покласти у казан, смажити на олії хвилин 5.
Вийняти овочі і покласти в олію м'ясо, додати спеції, лавровий лист.
Смажити до золотистої скоринки.
Налити у казан води, щоб м'ясо наполовину було у воді, і тушкувати години 3.
Воду підливати по мірі випаровування.
Через 3 години додати картоплю нарізану і варити до готовності картоплі.
Потім усе покласти в горщик, полити бульйоном і їсти.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салаты новинки рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Легкие блюда после праздниковМеждународная ассоциация легкой атлетики
Рецепт приготовления творожной пасхи. Рецепт царской пасхи.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі