«Каштани» курячі
- Масло вершкове 100 г
- Зелень 1 пуч.
- Філе куряче 800 г
- Яйце 5 шт.
- Сухарі панірувальні 1 скл.
- Олія рослинна 2 скл.
- Сіль
- Перець
Приготувати начинку. Трохи розм'якшене вершкове масло розім'яти, змішати із нарізаною зеленню. Розділити на 7 кульок. Поставити у морозилку, щоб схопилися.
Приготувати фарш. Куряче філе перекрутити на м'ясорубці двічі. Готовий фарш посолити, поперчити. Все добре вимішати. Розділити на 7 частин.
В окрему глибоку тарілку насипати панірувальні сухарі.
В іншій тарілочці збити виделкою яйця. Поставити на вогонь невелику посудину, влити олію, щоб нагрівалася (можна смажити у фритюрниці).
Дістати із морозилки масляні кульки із зеленню. На долоню покласти коржики фаршу, у серединку кульку.
Краї коржика з'єднати, щоб отрималася кулька, покласти у тарілку з яйцем. Зліпити другу. Котлетку вмочити у яйцях, акуратно перекласти у тарілочку із сухарями, потім - знову у яйця і т. д. Процес повторити 3 рази (яйця-сухарі, яйця-сухарі, яйця-сухарі).
Покласти у каструльку із киплячою олією. Смажити по 2 штуки. Акуратно перевернути ложкою із дірочками. Щоб олія не горіла, а котлетки повністю прасмажилися, вогонь зробити середнім. Коли каштанчики придбають рівномірний коричневий колір, можна виймати і складати на тарілку.
Готові каштанчики викласти у порційні тарілочки. Можна подати із гарніром, салатом чи овочами.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта вишиванка. Рецепты тортов.
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
recepti.biz Рецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter