«Каштани» курячі

ДРУГІ СТРАВИ
878 «Каштани» курячі
Фото - «Каштани» курячі
інгредієнти:
  • Масло вершкове 100 г
  • Зелень 1 пуч.
  • Філе куряче 800 г
  • Яйце 5 шт.
  • Сухарі панірувальні 1 скл.
  • Олія рослинна 2 скл.
  • Сіль
  • Перець

«Каштани» курячі інгредієнти Приготувати начинку. Трохи розм'якшене вершкове масло розім'яти, змішати із нарізаною зеленню. Розділити на 7 кульок. Поставити у морозилку, щоб схопилися.

«Каштани» курячі Приготувати фарш. Куряче філе перекрутити на м'ясорубці двічі. Готовий фарш посолити, поперчити. Все добре вимішати. Розділити на 7 частин.

фото «каштани» курячі В окрему глибоку тарілку насипати панірувальні сухарі.

«Каштани» курячі Масло вершкове В іншій тарілочці збити виделкою яйця. Поставити на вогонь невелику посудину, влити олію, щоб нагрівалася (можна смажити у фритюрниці).

«Каштани» курячі Зелень Дістати із морозилки масляні кульки із зеленню. На долоню покласти коржики фаршу, у серединку кульку.

«Каштани» курячі Куряче філе Краї коржика з'єднати, щоб отрималася кулька, покласти у тарілку з яйцем. Зліпити другу. Котлетку вмочити у яйцях, акуратно перекласти у тарілочку із сухарями, потім - знову у яйця і т. д. Процес повторити 3 рази (яйця-сухарі, яйця-сухарі, яйця-сухарі).

«Каштани» курячі Яйця Покласти у каструльку із киплячою олією. Смажити по 2 штуки. Акуратно перевернути ложкою із дірочками. Щоб олія не горіла, а котлетки повністю прасмажилися, вогонь зробити середнім. Коли каштанчики придбають рівномірний коричневий колір, можна виймати і складати на тарілку.

«Каштани» курячі Сухарі панірувальні Готові каштанчики викласти у порційні тарілочки. Можна подати із гарніром, салатом чи овочами.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта вишиванка. Рецепты тортов.

Царь салатов! Чрезвычайно вкусно - рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.

recepti.biz Рецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter