Каштани із курки
- Філе куряче 500 г
- Печінка куряча 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Білок яєчний 1 шт.
- Сухарі панірувальні 0.5 скл.
- Приправа (для фаршу) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Печінку і цибулю дуже дрібно порізати. Цибулю обсмажити до легкого рум'янцю, додати печінку і обсмажити до її готовності, посолити, поперчити. Начинка виходить дуже ніжна.
Філе пропустити через м'ясорубку. Додати приправу для фаршу або трохи посолити і поперчити. Вимішати і прибрати на холод на 30 хвилин. Із фаршу скачати кульки розміром приблизно з куряче яйце, розплющити їх у коржики, покласти по 1 ч. л. начинки із печінки, краї підняти догори і защипати, обкатати у руках, щоб вийшли кульки. Змочити кульки у збитому білку, обкачати у підсолених панірувальних сухарях і обсмажити в сотейнику до рум'яної скоринки. Можна поставити у духовку хвилин на 15-20 або потримати під кришкою на маленькому вогні трохи.
Салат парижскийРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Печенье за 15 минут на сковородеПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Обучение диетологов: диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter