"Каштани" із курки
- Фарш курячий (індичий) 700 г
- Сир плавлений 100 г
- Молоко 5 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно
- Батон
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Куряче м'ясо пропустити через м'ясорубку, приготувати фарш. У фарш додати тертий плавлений сир, молоко, сіль, перець і ще раз пропустити через м'ясорубку. Із готової котлетної маси сформувати коржики, у центр покласти шматочок охолодженого вершкового масла, згорнути коржик у вигляді кульки.
Кульку обваляти спочатку в борошні, потім в яйці, потім у хлібних кубиках.
Злегка обсмажити на сковорідці з усіх боків і довести до готовності в духовці при 180 градусах 20-30 хвилин.
Рецепты приготовления блюд из легкого. Легкие и вкусные рецепты блюд.
Рецепты едим дома с юлией высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Чанахи фасоль рецепт здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter