"Каштани" із курки

ДРУГІ СТРАВИ
607 "Каштани" із курки
Фото -
інгредієнти:
  • Фарш курячий (індичий) 700 г
  • Сир плавлений 100 г
  • Молоко 5 ст.л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно
  • Батон
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Куряче м'ясо пропустити через м'ясорубку, приготувати фарш. У фарш додати тертий плавлений сир, молоко, сіль, перець і ще раз пропустити через м'ясорубку. Із готової котлетної маси сформувати коржики, у центр покласти шматочок охолодженого вершкового масла, згорнути коржик у вигляді кульки. 

Кульку обваляти спочатку в борошні, потім в яйці, потім у хлібних кубиках. 

Злегка обсмажити на сковорідці з усіх боків і довести до готовності в духовці при 180 градусах 20-30 хвилин.

 

 

Рецепты приготовления блюд из легкого. Легкие и вкусные рецепты блюд.

Рецепты едим дома с юлией высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

крем для торта для украшения

recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых

Чанахи фасоль рецепт здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter