Каштани
- Курка 1.5 кг
- Сирок плавлений 2 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Яйце 1 шт.
- Масло вершкове
- Пластівці кукурудзяні 100 г
- Олія рослинна
- Борошно
Відокремити м'якоть від кісток.
Перекрутити м'якоть разом із сирками. Додати сіль, перець, можна спецій. Все добре перемішати.
Фарш дуже в'язкий, тому приготувати поруч чашечку із водою для змочування рук. Узяти маленьку порцію фаршу і зробити коржик.
У серединку покласти вершкового масла маленький шматочок.
Защипати його і сформувати грудочку (величиною з волоський горіх).
Змастити тарілку олією і всі колобки скласти.
Обваляти кульки в борошні, потім відправити в яйце і після цього в злегка товчені пластівці. Скласти на змащену поверхню.
Обсмажувати в киплячій олії дуже швидко і викладати в посудину для запікання. Поставити каштани в духовку доходити хвилин 20 під кришкою, а потім 15 хвилин без кришки для підсушування.
Польская выпечка дрожжевая рецепты тут
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата з язиком.
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиФотографии готовых блюд и процесса приготовления
Французская кухня рецепты галеты http://recepti.biz.ua
рецепты американской кухни с фото
recepti.biz.ua говяжья печень рецепты
Рецепты пудингов для детейРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Канапе здесь! Канапе к столу: приготовление канапе. Рецепты Для Мультиварки.
Мультиварки для выпечки: новогодние рецепты закусок.
Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter