Каша фірмова
- Яловичина (свинина) 0.5 кг
- Капуста білоголова (квашена) 300 г
- Рис 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Спеції (сіль, чорний перець, сушені трави)
- Олія рослинна
М''ясо нарізати на невеликі шматочки. Скласти у казанок, попередньо змащений олією, і смажити до рум'яної скоринки. Потім посолити, поперчити, додати травички.
Цибулю і моркву дрібно нарізати. Додати до м'яса. Залити водою, щоб покрила м'ясо, і тушкувати 40 хв на маленькому вогні.
Капусту промити холодною водою. Дати стекти воді. Якщо потрібно, віджати.
Додати до м'яса, перемішати і тушкувати 30 хв. За необхідності додавати воду.
Потім додати томатну пасту + цукор.
Рис промити. Додати в казанок, перемішати, додати воду, посолити.
Після закипання додати лавровий лист. Тушкувати до готовності рису (приблизно 20 хв).
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепти з фото. Фотограф Елена Дерюгина.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты с апельсинами рецепты. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter