Картопляно-сирні биточки
- Картопля (зварена в "мундирі") 3 шт.
- Сир 200 г
- Яйце 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез
- Олія рослинна
- Масло вершкове
- Часник 3 зуб.
- Сухарі панірувальні
- Сметана
Картоплю варену очистити, натерти на крупній тертці. Додати сир + запарену подрібнену цибулю + яйце + спеції.
Все добре перемішати. З отриманого картопляно-сирного фаршу сформувати биточки й обваляти їх у панірувальних сухарях.
Розтопити в сковороді олію та масло. Обсмажити битки з двох сторін.
Змішати всі інгредієнти для соусу: майонез, сметану і часник. Соус готовий.
Рецепт хлеба - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Буряк салат рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Черничное варенье от поносаПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов. Рецепты варенья
Кулинарные рецепты салатов с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты тортов: рецепт торта з чорносливом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter