Картопляно-моркв'яні рости
- Картопля 500 г
- Морква 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце 3 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кріп
Картоплю, моркву, цибулю натерти на крупній тертці, додати яйця, роздавлений часник, сіль, перець, приправи.
У глибоку сковороду покласти 3 ст. л. олії, нагріти і покласти туди картопляну масу. Розрівняти.
Смажити, при закритій кришці, на середньому вогні 10-15 хвилин.
Потім взяти велику кришку або тарілку і на неї перевернути картопляну масу.
У сковороду знову налити 3 ст. л. олії і акуратно, смаженою стороною вгору, покласти масу назад.
Смажити 10 хвилин. Потім зняти кришку і допікати до золотистого кольору.
Подавати і розрізати в холодному вигляді.
Вкусные рецепты просто: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Рецепты Для Мультиварки.
Карамель конфеты шоколад подари их тем кто в облаках. Конфета карамель.
Рецепты Для Мультиварки: смачна вечеря рецепти. Рецепты для ужина.
Вкуснейшие рецепты тут - салат ласточкино гнездо фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты выпечки: рождественская выпечка рецепты. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты индийской кухни. Салоны кухонной мебели.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter