Картопляно-капустяні котлети з грибним соусом
- Картопля 6 шт.
- Капуста білоголова 300 г
- Гриби свіжі 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце 1 шт.
- Вершки 150 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Зелень (петрушка і кріп)
Капусту нашаткувати, одну цибулину, гриби, приблизно 100-150г нарізати. Все разом тушкувати до готовності. Остудити.
Картоплю відварити в "мундирі", остудити, почистити.
Картоплю, капусту, цибулю, гриби пропустити через м'ясорубку. В отриману масу додати яйце, сіль.
Ложкою викладаємо невеликі котлетки-коржики на розігріту сковорідку. Можна запанірувати котлетки в сухарях, але тоді у фарш додати трохи борошна, щоб погустіше був.
Для соусу гриби, що залишилися, обсмажуємо з цибулею до готовності.
Додаємо вершки, сіль, зелень, доводимо до кипіння. Соус готовий.
Кладемо котлетки на тарілочку і поливаємо соусом.
Вкусные Рецепты В Мультиварке: салат з ананасами та куркою. Осетинские пироги на заказ.
Крем для торта из йогурта и сгущенки рецептЭфирные масла, кремы
Торт В Мультиварке Рецепты: выпечка на новый год с фото.
Рецепты на святую вечерюРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
МайонезПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter