Картопляно-гарбузова лазанья
- Гарбуз - 600 г
- Картопля - 500 г
- Цибуля- 2 шт
- Олія- 2 ст. л.
- Фарш(яловичина) - 300 г
- Помідор - 1 шт
- Сіль ,перець (за смаком)
- Сік томатний (+ улюблені прянощі і ложку крохмалю для густоти, або м´ясний бульйон +3 ст.л. томата + прянощі + крохмаль) - 500 мл
- Сир твердий (тертий) - 100 г
Замість томатного соку можна взяти пакетик Маггі для запіканок (на фото).
Власне, рецепт узятий з рекламного проспекту Маггі.
У мене був гарбуз сорт Хоккайдо, тому від шкірки його не очищала (у нього дуже тонка шкірочка, при готуванні стає м´якою).
Цибуля була великою, узяла тільки одну цибулину.
Цибулю дрібно ріжемо (нарізала на тертці).
Гарбуз порізати шматочками (подрібнила його теж на тертці, так швидше).
В олії обсмажити фарш,.
додати цибулю і гарбуз, посмажити 5-6 хвилин,.
додати томатний сік / бульйон з прянощами і спеціями - за смаком, довести до кипіння і зняти з вогню.
Картоплю очистити, нарізати тонкими скибочками.
Тепер викладаємо шарами "лазанью": картопляно - гарбузово-м´ясний соус - картопля і т. д.
Останній шар - картопляний. Його ми закриваємо тонко нарізаними помідорнимі гуртками,.
а зверху щедро засипаємо все сиром.
Картопляні шари я теж трохи присолюю.
Відправляємо лазанью у розігріту до 180 * С духовку на 40-50 хвилин.
Ось і все!.
1 порція приблизно 490 ккал.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты приготовления мясных салатов.
Рецепты Приготовления - мясные салаты рецепты.
Рецепт салат охотничийПростые рецепты блюд. Кулинарные рецепты на все случаи. Вкусно
Мультиварка Philips: рецепт суп гуляш.
Салат из омлета с ветчиной и сыромВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Рецепты Для Мультиварки - слоеный пирог с фруктами. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
Рецепты на праздничный стол - новогодний кекс рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Новогодние праздничные блюда. Новогодний стол праздничные блюда.
Салат из свежих шампиньонов тут
Рецепт майонезаПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter