Картопляно-часникове пюре під грибним покривалом
- Картопля 2 кг
- Часник 8 зуб.
- Масло вершкове 50 г
- Яйце 2 шт.
- Молоко 70 мл
- Гриби (печериці або глива) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Розмарин 1 ч.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Крохмаль 1 ч.л.
- Бульйон (грибний або вода) 150 мл
- Спеції (сіль і перець)
- Сир твeрдий 50 г
- Сухарі панірувальні
Картоплю чистимо, дрібно ріжемо і відварюємо в підсоленій воді разом із зубочками часнику.
Коли картопля буде готова, злити воду, додати молоко, масло, яйця і швидко розім'яти разом з часником.
На сковорідці розтопити масло. Покласти нарізаний зубок часнику і розмарин. Смажити протягом 3-4 хвилин.
Прибрати часник і покласти очищені і нарізані гриби (не дрібно).
Додати перець і соєвий соус.
Крохмаль розвести в бульйоні або у воді і додати до грибів, як тільки випарується зайва рідина. Тушкувати до загустіння.
Форму змастити маслом і посипати сухарями. Викласти 1/2 картопляного пюре.
Потім половину грибів, потім знову пюре і гриби.
Зверху посипати тертим сиром.
Поставити в духовку при температурі 200 градусів на 15-20 хвилин, доки сир розплавиться.
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz Статьи о рыбах. Рецепты любимых блюд. Рецепты всевозможных диет
Лазанья рецепт высоцкаяИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Пирог с тыквой и грецкими орехами тут
Холодные закуски рецептыХолодные и горячие закуски, соусы, пицца и др
Немецкая кухня рецепты с фотоПитомник немецких овчарок. Информация о немецких догах
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Медовик рецептКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter