Картопляно-баклажанні котлети зі сметанним соусом
- Картопля 6 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце 1 шт.
- Зелень (кріп і петрушка) 1 пуч.
- Спеції
- Масло вершкове 50 г
- Олія рослинна
- Сухарі панірувальні
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Філе куряче 400 г
- Сметанa 200 г
Спочатку готуємо баклажани, нарізаємо пластинками, натираємо сіллю й залишаємо.
Картоплю вимити й відварити в мундирі. Остудити і очистити, натерти на крупній тертці. Баклажани і цибулю нарізати маленькими кубиками. Моркву натерти на крупній тертці. Швидко обсмажити в сотейнику протягом 5 хвилин. Додати до картоплі.
Нарізати пучок кропу і петрушки, посолити і поперчити. Додати яйце, ретельно все перемішати. Також можна додати і кабачок, натерти на тертці, добре віджати, тільки смажити не треба.
Беремо масу і формуємо котлети, відбиваємо за допомогою долоньок. Паніруємо в сухарях, кукурудзяна крупа з кунжутом, і ставимо у холодильник, щоб котлети охололи.
Робимо підливу. Замариновану курку нарізаємо тонкими смужками.
Швидко обсмажуємо в сотейнику.
Додаємо сметану і тушкуємо хвилин 25. Можна додати 1 ст. л. борошна.
Обсмажуємо котлети до утворення рум'яної скоринки.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з курячого мяса. Поилки для домашней птицы.
Рецепты с авокадо салатыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рыбные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Салат с Курицей без майонеза диетическийМясных, фруктовых и экзотических салатов
Посуда Эксперт: кулинарные рецепты с фотографиями. Популярные рецепты блюд.
Косметика своими руками: рецепты салаты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter