Картоплянико з сушеними грибами
- Картопля - 5 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Фарш м´ясний - 200 г
- Яйце - 1 шт
- Борошно (близько 0,5 склянки - в тісто і для панірування) - 1 / 2 скл.
- Спеції (сіль, перець)
- Зелень (петрушка і кріп)
- Олія
- Гриби (сушені; асорті) - 5 г
Сушені гриби залити окропом і залишити на ніч.
На наступний день поставити відварювати.
Відварити картоплю і зробити з неї пюре.
Цибулю нарізати кубиками й обсмажити разом з фаршем.
Порізати відварені гриби. Половину грибів використовуємо у фарш, половину - для соусу.
Додати в картопляне пюре гриби, підсмажений фарш з цибулею, зелень.
Посолити, поперчити, додати яйце і близько 0,5 склянки борошна.
Сформувати з фаршу круглі котлети й обваляти їх у борошні.
Обсмажити до рум´яності.
Подавати зі сметаною або з грибним соусом.
Теплих вам сімейних вечорів!.
www.recepti.biz.ua блюда из легкого рецепты
Кухня с юлией высоцкойСеть ресторанов японской кухни
Рецепты салатов морепродукты. Рецепты салата из морепродуктов.
Купить оболочку для изготовления - приготовление домашней мясной колбасы. Купить колбасу, цены.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter