Картопляники
- Картопля
- Яйце
- Борошно
- Капуста білоголова (квашена та свіжа)
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
- Сметана
Картоплю зварити у мундирах. Очистити, пропустити через м'ясорубку 2 рази. Додати 2 яйця, приблизно півсклянки борошна, посолити. Вимісити. Розкачати ковбаскою, розрізати на шматочки.
Для начинки: нашаткувати свіжу капусту. Обсмажити на сковорідці разом із квашеною і цибулею. Посолити, поперчити.
Шматочок приготовленої картоплі розплющити, покласти начинку. Защипати краї і надати форму довгастого млинця.
Щоб картопля не прилипала, руки постійно треба обсипати борошном.
Обсмажити на олії.
Подавати до столу зі сметаною, маслом.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.ua рецепт салат с омлетом
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов из моркови. Купить морковь, цены.
recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaВкусные и полезные рецепты на Пасху для стройных! Выбрать меню от диетолога
recepti.biz Пирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
ЗдесьКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter