Картопляний рулет "Хрю-Хрю" з м'ясною начинкою
- Олія рослинна
- Картопля 140 г
- Яйце 1 шт.
- Яловичина 75 г
- Цибуля ріпчаста
- Молоко 20 г
- Сметана 10 г
- Сіль
Картоплю зварити і протерти гарячою.
У картопляну масу додати яйце, сіль і перемішати.
Яловичину пропустити через м'ясорубку. М'ясний фарш обсмажити з цибулею на олії, додаючи спеції за смаком. Остудити. На мокрій серветці розподілити картопляну масу і викласти на неї начинку.
За допомогою серветки сформувати рулет у вигляді поросяти і перекласти його швом вниз на змащене олією деко. Рулет змастити сметаною, змішаною з молоком, зробити кілька проколів і запікати при 230 градусах до утворення рум'яної скоринки.
Подавати рулет, оформивши зеленню і овочами.
Простые рецепты - рецепты рождественской выпечки.
История конфет карамель www.recepti.biz.ua
Рецепт кофе гляссеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт салата цезарь с Курицей. Салаты рецепты цезарь с Курицей.
Едим дома! Рецепты Юлии Высоцкой. Потрясающий тайский рецепт от Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter