Картопляний пиріг з овочами
- Картопля (сира) 5 шт
- Цибуля ріпчаста - шт 1
- Перець (болгарський червоний і жовтий) 2 шт
- Капуста білокачанна (четверта частина невеликого качана)
- Помідор 1 шт
- Сир 100 г
- Вершки 3 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Вино біле (напівсолодке) 100 мл
- Сіль
- Базилік сушений
- Зелень кропу
Нарізаємо перчик кубиками, помідорчик товстими кружечками.
Капусту з ріпчастою цибулею обсмажуємо на 2 ст. Ложках вершкового масла.
Викладаємо в сковороду нарізані овочі, солимо, перчимо, додаємо базилік. За бажанням можна додати кріп. Я не стала перебивати аромат базиліка.
Тепер виливаємо вино і залишаємо овочі на плиті, поки вино не випарується.
Картоплю натираємо на крупній тертці, солимо, додаємо 50 г сиру і вершки. Дуже добре перемішуємо.
Форму змащуємо вершковим маслом і викладаємо картоплю з не великими бортиками. Картоплю потрібно гарненько утрамбувати.
Тепер викладаємо на картоплю наші овочі.
Присипаємо залишився сиром і відправляємо в духовку до готовності картоплі, десь на 25-30 хвилин.
Дістаємо всю цю красу і подаємо на стіл з котлеткою або смаженим мяском!.
Смачного!.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter