Картопляний пиріг із грибами та бринзою
- Картопля 700 г
- Гриби (печериці) 400 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Крупа манна 4 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Петрушкa
- Сіль
- Перець чeрний (мелений)
- Масло вершкове 50 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Бринза 100 г
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
Картоплю зварити до готовності, злити воду. Додати вершкове масло, сіль і розтовкти в пюре. Коли охолоне додати яйця і манку, добре перемішати.
Порізати цибулю і часник і обсмажити на олії доки не стануть м'якими.
Додати до цибулі порізані гриби, сіль, перець і обсмажити до готовності, в кінці додати порізану петрушку.
Форму для запікання змастити олією і посипати панірувальними сухарями. Викласти у форму картопляне пюре і сформувати основу для пирога (залишити трохи пюре).
Викласти на пюре гриби, прикрасити верх пирога пюре, що залишилося, за допомогою кондитерського шприца. Зверху розкласти порізану бринзу.
Запікати в духовці при 200 градусах 15-20 хвилин.
Консервация овощей для диабетиковконсервация овощей
Рецепт кекс столичныйПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Лучше закажите торт с доставкой: торты без выпечки.
Оформлення свят кульками recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter