Картопляний "калейдоскоп"
663
інгредієнти:
- Картопля 21 шт.
- Перець болгарський (червоний, зелений, жовтий) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Асорті овочеве (сушене, солоне) 2 ч.л.
- Перець чилі (мелений)
- Куркума
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Сир
Картоплю розрізати навпіл. Зробити отвори ножем для видалення серцевинок у яблук. Приготувати інші овочі. Перець, цибулю, моркву.
Отвори в картоплі заповнити перцем. На дно сковороди налити олію.
Зверху картоплі розкласти цибульні кільця. Накрити кришкою і поставити в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Через 20 хвилин сковороду з духовки вийняти. Присипати картоплю порізаним перцем, цибулею і тертою морквою.
Додати перець, солону суміш і куркуму.
Зверху рівненько викласти твердий сир.
На сир викласти залишки перцю та цибулю. Поставити в духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Рецепт смачного торта пд мастикоюРецепты и советы
Кулинария французская кухня рецепт приготовления кэш recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі