Картопляний грибок
- Картопля 6 шт.
- Гриби (свіжі) 300 г
- Вершки (жирні або сметана) 50 г
- Сир твердий 50 г
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Олія рослинна
Картоплю почистити, промити, зрізати верхівку і маленьким ножем зробити виїмку. Для цього відзначити 5-7 мм від краю для бортика і вирізати внутрішню частину, залишивши близько 1 см для дна. При бажанні картоплину можна розрізати не вздовж, а упоперек, отримавши при цьому два "човники". Картопляні заготівлі помістити в киплячу підсолену воду (або молоко), додати вершкове масло і трохи проварити (до початкової стадії м'якості).
Гриби промити, обсушити, при необхідності зрізати потемнілі частини, після чого порізати тонкими скибочками.
У сковороді розігріти олію, додати гриби і обсмажити протягом декількох хвилин. Приправити сіллю.
Підготовлені картоплини дістати з рідини, обсушити, потім змастити вершковим маслом і наповнити грибами.
Поверх грибів викласти жирні вершки (або сметану) і посипати тертим сиром. Випікати в духовці 20-30 хвилин при 180 градусах до появи скоринки. Готовим картоплинам дати трохи охолонути, потім розкласти на тарілки.
recepti.biz Выпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Салатики рецепты новинкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter