Картопляний "Флан"
- Картопля 300 г
- Бульйон (овочевий) 75 мл
- Сметана (густа) 75 г
- Яйце 2 шт.
- Жовток яєчний 2 шт.
- Кріп
Картоплю нарізати шматочками. Поставити варити в гарячій солоній воді. Коли картопля буде готова, злити воду і поставити картоплю на 1-2 хвилини знову на вогонь, щоб злегка підсушити.
Бульйон (або біле вино), яйця, жовтки, сметану і порізаний дрібно кріп змішати в чашці. Картоплю трохи розім'яти і додати в суміш. Все сумлінно перемішати до однорідної маси.
Розлити по формах і поставити в глибоке деко. Налити води, щоб форми були на 2/3 занурені у воду. Поставити в розігріту до 120°С духовку приблизно на 60 хвилин. Флан буде готовий, якщо при натисканні пальцем в серединці буде щільна маса. Форми вийняти, злегка остудити і витрусити.
Подавати з теплим салатом з чорної сочевиці.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з курячого мяса.
Вкусные Рецепты В Мультиварке: салат з ананасами та куркою.
Товары для пикника и отдыха: рецепт лаваш на гриле. Мультиварка Рецепты Творожен.
Рецепт торт медовик форум http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter