Картопляні зрази "Жемайчю"
- Картопля 1 кг
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- М´ясо 200 г
- Олія соняшникова
- Сухарі панірувальні 4 ст.л.
- Перець
- Сіль
- Соус
- Сметанa 0.5 скл.
- Масло вершкове 2 ст.л.
Очищену картоплю зварити, коли охолоне перекрутити на м'ясорубку 2 рази. Вбити яйце, всипати борошно, посолити і добре вимішати.
Варене м'ясо перекрутити на м'ясорубку. Нарізати дрібно цибулю і обсмажити до золотистого кольору, додати м'ясо (можна додати бульйон, в якому варилося м'ясо, тоді начинка не буде сухою), посолити і хвилин 5 тушкувати на маленькому вогні. Остудити.
З картопляної маси зробити млинець, в середину покласти м'ясо і зліпити.
Обваляти в сухарях і обсмажити на маленькому вогні.
Для соусу треба розтопити масло.
Додати сметану і 2-3 хвилини підігріти.
Шоколадный пудинг рецепт с фото юлии высоцкойСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты. База рецептов. Праздничные подборки рецептов
рецепты Холодных блюд и закусок
Рецепты для ужина: рецепты на святую вечерю. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт пасхи в хлебопечке зелмерРецепты и советы
Мимоза салатУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter