Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків
- Картопля (велика) - 6 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Перець болгарський - 0,5 шт
- Опеньки (заморожені) - 150 г
- Квасоля (стручкова, заморожена) - 200 г
- Яйце (3 - для зраз, 2 - для панірування) - 5 шт
- Сухарі панірувальні - 0,5 скл.
- Олія (для смаження)
- Сіль (за смаком)
- Перець чорний (мелений, за смаком)
- Сметана (для соусу) - 4 ст. л.
- Зелень (петрушка і кріп, для соусу і начинки) - 1 пуч.
- Сік лимона (для соусу) - 1 ч. л.
Відварюємо очищену картоплю. Після закипання, трохи посолити, за смаком.
Поки картопля вариться, приготуємо начинку. Для цього, цибулю, нарізану соломкою, обсмажити на рослинному маслі.
Додаємо перець, нарізаний соломкою. Обсмажуємо пару хвилин.
Опеньки (я їх не різала, вони досить дрібні). Хвилинку обсмажуємо.
І додаємо квасолю (можна не розморожувати). Обсмажуємо до готовності.
В кінці додаємо половину дрібно нарізаної зелені. Солимо й перчимо - за смаком.
З відвареної картоплі зливаємо всю воду (трохи зберігаємо, на той випадок, якщо вийде дуже крута маса, це все від картоплі залежить). Розминаємо в пюре і додаємо яйця (3 шт. ). Добре перемішуємо.
Ліпимо зрази. У руку беремо картопляну масу, кладемо начинку.
Формуємо зразу. Щоб легше лепілось, і не прилипало до рук, можна руки змочити холодною водою.
Підготуємо для панірування сухарі і яйця. Яйця трохи збити (вилкою), додати трохи солі і перцю.
Паніруємо. Яйце-сухарі, яйце-сухарі. Подвійна паніровка тобто .
Обсмажуємо на рослинному маслі, на середньому вогні, до готовності (хвилинки по 4 з кожного боку).
Подавати можна зі сметанним соусом. Для цього в сметану додати лимонний сік, дрібно нарізану зелень і сіль і перець - за смаком.
Смачного!.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты с редькой рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Рецепты блюд для новогоднего стола www.recepti.biz.ua
Рецепты салатов с языком с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Готовим со вкусом - рецепты пляцков с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter