Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків

ДРУГІ СТРАВИ
1444 Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків
Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків
інгредієнти:
  • Картопля (велика) - 6 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Перець болгарський - 0,5 шт
  • Опеньки (заморожені) - 150 г
  • Квасоля (стручкова, заморожена) - 200 г
  • Яйце (3 - для зраз, 2 - для панірування) - 5 шт
  • Сухарі панірувальні - 0,5 скл.
  • Олія (для смаження)
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний (мелений, за смаком)
  • Сметана (для соусу) - 4 ст. л.
  • Зелень (петрушка і кріп, для соусу і начинки) - 1 пуч.
  • Сік лимона (для соусу) - 1 ч. л.

Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків інгредієнти Відварюємо очищену картоплю. Після закипання, трохи посолити, за смаком.

Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків Поки картопля вариться, приготуємо начинку. Для цього, цибулю, нарізану соломкою, обсмажити на рослинному маслі.

фото Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків Додаємо перець, нарізаний соломкою. Обсмажуємо пару хвилин.

Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків Картопля Опеньки (я їх не різала, вони досить дрібні). Хвилинку обсмажуємо.

І додаємо квасолю (можна не розморожувати). Обсмажуємо до готовності.

Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків Перець болгарський В кінці додаємо половину дрібно нарізаної зелені. Солимо й перчимо - за смаком.

Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків Опеньки З відвареної картоплі зливаємо всю воду (трохи зберігаємо, на той випадок, якщо вийде дуже крута маса, це все від картоплі залежить). Розминаємо в пюре і додаємо яйця (3 шт. ). Добре перемішуємо.

Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків Квасоля Ліпимо зрази. У руку беремо картопляну масу, кладемо начинку.

Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків Яйцокуріное Формуємо зразу. Щоб легше лепілось, і не прилипало до рук, можна руки змочити холодною водою.

Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків Сухарі панірувальні Підготуємо для панірування сухарі і яйця. Яйця трохи збити (вилкою), додати трохи солі і перцю.

Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків Масло рослинне Паніруємо. Яйце-сухарі, яйце-сухарі. Подвійна паніровка тобто .

Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків Сіль Обсмажуємо на рослинному маслі, на середньому вогні, до готовності (хвилинки по 4 з кожного боку).

Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків Перець чорний Подавати можна зі сметанним соусом. Для цього в сметану додати лимонний сік, дрібно нарізану зелень і сіль і перець - за смаком.

Картопляні зрази з начинкою із стручкової квасолі і опеньків Сметана Смачного!.

Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты с редькой рецепты с фото. Мультиварка Philips.

Рецепты блюд для новогоднего стола www.recepti.biz.ua

Рецепты салатов с языком с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Готовим со вкусом - рецепты пляцков с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter