Картопляні зрази з м'ясом і грибами
- Фарш м´ясний (яловичина + свинина) - 400 г
- Картопля - 1 кг
- Гриби (білі, сухі) - 200 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Масло рослинне (для обсмажування)
- Жовток яєчний - 1 шт
- Спеції (сіль, перець чорний, за смаком)
- Масло вершкове (для смаження)
Гриби замочила, залишила відпочивати.
Поставила розігрівати духовку на 180 градусів. Вимила картоплю, у мене було близько кіло. Висушила, чавунку змастила маслом, виклала картоплю. Відправила в духовку на 30 хвилин.
Нарізала цибулю.
Потім гриби.
Потім з´єднала все і обсмажила з яловичим-свинячим фаршем.
Картопля тим часом приготувалася. Перевіряла я її зубочисткою.
За розрізу видно, що вона повинна бути зовсім м´якою.
Далі важливий момент. Очистивши від шкірки, я розминала картоплю виделкою і давила, до стану "без грудок". Потім додала жовток (1 шт. ), Сіль, чорний перець і почала формувати зрази.
Формувала досить великі, розміром з долоню.
Дошку посипала борошном і вкладала на неї зрази по мірі формування.
Смажила цього разу на вершковому маслі, минулого разу смажила на качиному жирі, що зіпсувало весь смак і запах.
І вже через 20 хвилин повна тарілка смачненького. Раджу.
Французские десерты рецептыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Рецепт салат морепродуктов. Подкиньте рецепт салата с морепродуктами.
Как приготовить шашлык из куриного сердца. Рецепт шашлык из куриного сердца.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter