Картопляні зрази з м'ясом і грибами
- Фарш м´ясний (яловичина + свинина) - 400 г
 - Картопля - 1 кг
 - Гриби (білі, сухі) - 200 г
 - Цибуля ріпчаста - 2 шт
 - Масло рослинне (для обсмажування)
 - Жовток яєчний - 1 шт
 - Спеції (сіль, перець чорний, за смаком)
 - Масло вершкове (для смаження)
 
  
   Гриби замочила, залишила відпочивати. 
 
   Поставила розігрівати духовку на 180 градусів. Вимила картоплю, у мене було близько кіло. Висушила, чавунку змастила маслом, виклала картоплю. Відправила в духовку на 30 хвилин. 
 
   Нарізала цибулю. 
 
   Потім гриби. 
 
   Потім з´єднала все і обсмажила з яловичим-свинячим фаршем. 
 
   Картопля тим часом приготувалася. Перевіряла я її зубочисткою. 
 
   За розрізу видно, що вона повинна бути зовсім м´якою. 
 
   Далі важливий момент. Очистивши від шкірки, я розминала картоплю виделкою і давила, до стану "без грудок". Потім додала жовток (1 шт. ), Сіль, чорний перець і почала формувати зрази. 
 
   Формувала досить великі, розміром з долоню. 
 
   Дошку посипала борошном і вкладала на неї зрази по мірі формування. 
 
   Смажила цього разу на вершковому маслі, минулого разу смажила на качиному жирі, що зіпсувало весь смак і запах. 
 
   І вже через 20 хвилин повна тарілка смачненького. Раджу. 
Французские десерты рецептыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Рецепт салат морепродуктов. Подкиньте рецепт салата с морепродуктами.
Как приготовить шашлык из куриного сердца. Рецепт шашлык из куриного сердца.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter