Картопляні зрази з курятиною і печерицями
- Картопля 1 кг
- Яйце куряче 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Мускатний горіх (мелений)
- Курка (варена або обсмажена) 300 г
- Печериці (консервовані) 0.5 бан.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Соєвий соус
- Борошно
- Олія рослинна 100 г
- Сухарі панірувальні
Картоплю очистити і відварити. Приготувати з неї пюре з додаванням 2 яєць. Якщо треба - досолити, поперчити і додати мускатний горіх. Дати трохи охолонути.
Цибулю очистити і дрібно нарізати. Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Печериці дрібно нарізати. Курку пропустити через м'ясорубку або подрібнити.
Обсмажити на олії цибулю, моркву та печериці. Додати курячий фарш, протушкувати недовго. Посолити (або додати соєвий соус), поперчити, додати дрібно нарізану зелень. Додати сметану для соковитості, добре перемішати і дати охолонути.
Брати рукою пюре, сформувати з нього коржик, в середину покласти начинку і надати форму пиріжка. Обваляти в борошні.
Потім вмочити зраз у збите яйце і обваляти в панірувальних сухарях. Смажити у вершковому маслі з усіх боків до золотистої скоринки. Подавати зі сметаною.
Малахитовые шкатулки - салат малахитовая шкатулка. Семена Салат Малахитовая шкатулка.
Простые рецепты десертов без выпечки с фотоПошаговые рецепты на сайте Кулинарной Академии Dr. Oetker! Конкурсы
Чанахи рецепт. Рецепт чанахи.
Эспрессо тв украина онлайнэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter