Картопляні зрази з ікрою з білих грибів
- Картопля 1 кг
- Гриби (білі) 10 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Кріп
- Олія рослинна
- Сметана
- Борошно 3 ст.л.
Картоплю очистити, зварити, зробити густе пюре з додаванням яйця, вершкового масла і сметани.
Залити гриби крутим окропом, накрити кришкою і залишити приблизно на годину. Злити воду, добре промити під проточною водою від піску. Відварити хвилин 20-30.
Порізати, обсмажити з цибулею на олії. Видавити часник і додати подрібнений кріп. Посолити, поперчити. Дати масі трохи охолонути. Перекрутити її на м'ясорубці.
Додати 3-4 ст. ложки борошна до пюре. Руки трохи змочити у воді, взяти трохи картоплі, зробити коржик, покласти в середину начинку, зверху накрити таким же коржиком. Защипнути краї.
Випікати на олії до зарум'янювання. Вогонь повинен бути середній, навіть маленький.
www.recepti.biz.ua мясные салаты рецепты
Рецепты старой французской кухни здесь
приготовление черничного варенья
Рецепты Приготовления: рецепты салатов с каперсами. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter